Nachtreceptionist vinden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Zoekt u een nachtreceptionist voor uw hotel in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of een andere stad? Dan is het raadzaam om een aantal aandachtspunten in acht te nemen. Zo kunt u de kans op het vinden van de juiste nachtreceptionist vergroten.

Wie past er bij uw hotel?

Om te bepalen wie u nodig heeft is het belangrijk om na te denken over wie u het best bij uw hotel kunt betrekken. Op basis daarvan kan een profiel worden gemaakt en is het mogelijk om naar een nachtreceptionist te zoeken, dit nog los van de manier waarop u dit uiteindelijk doet.

Uiteindelijk is een nachtreceptionist iemand die met uw gasten in aanraking zal komen, belangrijke contactmomenten die een onvergetelijke indruk maken. Ook in nood: als er een kleine brand uitbreekt of wanneer de veiligheid in het geding komt. Uw gasten moeten erop kunnen vertrouwen dat een nachtreceptionist op dit soort momenten in actie komt.

Dit heeft te maken met de uitstraling van een receptionist of portier en is een gevoel dat u soms niet onder woorden kunt brengen. Als u iemand in vaste dienst neemt of wanneer u dit via een extern bureau regelt, krijgt u gelukkig de kans om kennis te maken door middel van een proefperiode. Blijkt een receptionist niet bij u te passen? Dan kunt u zonder opgaaf van reden afscheid nemen.

Activiteiten van nachtreceptionist in kaart brengen

In ieder hotel vervult een nachtreceptionist andere activiteiten. Dit heeft meestal te maken met de omvang van een hotel of de manier waarop een organisatie is opgebouwd. In een kleiner hotel vervult een nachtreceptionist meestal een grotere diversiteit aan taken. In een groter hotel zit de nachtreceptionist bij de ingang en worden beveiligingsmiddelen in de gaten gehouden. In kleinere hotels worden de werkzaamheden van een nachtreceptionist soms uitgebreid met het klaarzetten van het ontbijt, schoonmaken of andere werkzaamheden. Als leidinggevende is het belangrijk om dit in een functieomschrijving te zetten, zo weten medewerkers precies wat er van hen verwacht wordt.

Nachtreceptionist via beveiligingsbureau QUSO Hotel Solutions vinden

Met name in de grote steden blijkt het lastig om een nachtreceptionist te vinden en vast te houden. Steeds meer hotels in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kiezen daarom voor een beveiligingsbureau. Zo wordt de verantwoordelijkheid van een nachtreceptie volledig uitbesteed en heeft u hier geen omkijken naar.

Bij QUSO Hotel Solutions zijn we gespecialiseerd in het vinden van passende nachtreceptionisten. Op deze manier hoeft u geen nachtreceptionist meer op de loonlijst te zetten en bent u met een vast all-in tarief verzekerd van de juiste medewerker. Is er sprake van ziekte of worden er vakantiedagen opgenomen? Dan wordt er kosteloos voor een vervanger gezocht. De risico´s zitten volledig in het all-in tarief van QUSO Hotel Solutions verwerkt. Zo kunt u zich volledig op de corebusiness van het hotel concentreren en wordt de nachtreceptie van u overgenomen.

Wilt u direct in contact komen met QUSO Hotel Solutions? Neem telefonisch contact op via +31 (0) 30 292 0200.