Beveiliger voor ´s nachts inhuren in een hotel

Zoekt u een beveiliger voor ‘s nachts? Dan heeft u mogelijk al ondervonden dat dit niet eenvoudig is. U zoekt iemand die bij uw hotel past en het tegelijk geen probleem vindt om ‘s nachts te werken. Zo kunt u uw hotel met een gerust hart achterlaten, voelen uw gasten zich veilig en staat er een nachtportier voor hen klaar als er iets aan de hand is.

Beveiliger voor ‘s nachts inhuren via Quso

Quso is sinds 1999 begonnen met het uitleveren van nachtportiers aan Hotel van der Valk in Vianen. Over de afgelopen jaren is deze dienstverlening uitgebreid naar andere hotels. Nachtreceptionisten worden voor vaste all-inn tarieven uitgeleverd en zijn de gehele nacht beschikbaar. Over het algemeen komen hotels via een referentie, vervolgens wordt er een gesprek gevoerd waarbij wij kijken wat er van een nachtreceptionist of nachtportier verwacht wordt. Er wordt vervolgens naar een passende invulling gezocht. Er wordt een personeelsadvertentie geplaatst of er wordt iemand uit ons personeelsbestand gekozen. Deze werving- en selectieprocedure vindt op een nauwkeurige manier plaatst, zo weet u zeker dat er een geschikte kandidaat gevonden wordt.

Sommige hotels kiezen een nachtportier, zeker wanneer gasten zelf kunnen inchecken is dit interessant. Daarnaast wordt er meegedacht over andere werkzaamheden die in de nacht gedaan kunnen worden. Denk aan het klaarzetten van een ontbijt of schoonmaakwerkzaamheden. Dit soort werkzaamheden ontlasten de dagploeg en vormt een enorme meerwaarde voor het werk dat een nachtreceptionist uitvoert.

Werving- en selectieprocedure Quso

Quso onderscheidt zich van andere beveiligingsbureaus door de manier waarop het werven en selecteren plaatsvindt. Op deze manier garanderen wij dat er een nachtportier of nachtreceptionist komt die bij uw hotel past. Zo weet u zeker dat er iemand gevonden wordt die bij uw organisatie past en langdurig blijft. Een vaste waarde om op te vertrouwen.

Beveiligingswerkzaamheden in een hotel

In de grotere hotels wordt er naast een nachtreceptionist of nachtportier ook vaak een beveiliger ingezet. Deze heeft de tijd om toezicht te houden door middel van rondes die gelopen worden. In principe kunt u deze beveiliger zien als een toevoeging op de portier of receptionist. Door middel van een extra beveiliger kan op ieder moment de veiligheid en het comfort van gasten verzekerd worden. Zo is de ingang van het hotel nooit onbemand en kunnen uw gasten op ieder moment geholpen worden. Op deze manier kan vandalisme worden tegengegaan, is het eenvoudiger om geluidsoverlast aan te pakken, kan de-escalerend worden opgetreden en kunnen openstaande nooduitgangen worden gecontroleerd. Iets dat prettig is om door een beveiliger te laten doen, in dit soort gevallen wilt u niet dat uw receptie onbeheerd blijft.