Voordelen van extern bureau inhuren voor nachtreceptie

In een hotel heeft u te maken met allerlei verschillende activiteiten. Dit maakt het des te lastiger om op al deze gebieden uit te blinken. Niet voor niets kiezen hotels er daarom voor om activiteiten uit te besteden. Zoals u weet geldt dit meestal ook voor een nachtreceptionist, veel hotels huren hier een externe partij voor in.

Twijfelt u over het inhuren van een extern bureau? In dit artikel gaan we in op de voordelen:

  • Medewerkers niet op de loonlijst
  • Kwaliteit van personeel is beter
  • U heeft continu nachtreceptie
  • Flexibiliteit met outsourcen

Medewerkers niet op de loonlijst

Wanneer u uw medewerkers niet op de loonlijst hoeft te zetten brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan sociale premies die niet afgedragen hoeven te worden en risico´s die uitgesloten kunnen worden met betrekking tot ziekte of zwangerschapsverlof. Als u voor nachtreceptie via een extern bureau kiest worden al dit soort risico´s uitgesloten. Voor een vast all-in tarief per uur bent u verzekerd van nachtreceptie.

Kwaliteit van personeel is beter

De capaciteiten die bij nachtreceptie passen, behoren meestal niet tot de corebusiness van een hotelorganisatie. Een belangrijke reden om deze activiteiten uit te besteden. Zo kan uw gehele organisatie zich op de service richten en wordt het beveiligingswerk door een daarin gespecialiseerde organisatie overgenomen. Uiteraard betekent dit nog steeds dat nachtreceptie zich op een servicegerichte manier opstelt, want ook bij een nachtportier of nachtreceptionist past een klantvriendelijke opstelling.

Daarnaast profiteert u via een extern bureau van de opleidingsmethodes die daar centraal worden geregeld. Personeel wordt op een effectieve manier geschoold en voorzien van specialistische kennis.

U heeft continu nachtreceptie

In een hotel kunt u niet zonder nachtreceptie, 7 dagen per week is deze vaste waarde benodigd. Ook wanneer uw vaste receptionist of portier ziek is. Wanneer u kiest voor een extern bureau is dit altijd geregeld. U bent continu voorzien van nachtreceptie en op ieder moment is de continuïteit van deze dienstverlening gewaarborgd.

Flexibiliteit met outsourcen

Wilt u uw nachtreceptie tijdelijk uitbesteden? Dan kunt u van de flexibiliteit van het outsourcen profiteren. Uitsluitend wanneer u nachtreceptie nodig heeft kan daar een kracht voor worden opgeroepen. Met uitzondering van een 0-urencontract is dit bij een vaste aanstelling niet mogelijk. Wanneer uw nachtreceptie wordt uitbesteed bent u hier volledig vrij in.

QUSO Hotel Solutions als extern bureau inhuren voor nachtreceptie

Overweegt u uw nachtreceptie uit te besteden? Dan kunt dit bij QUSO Hotel Solutions doen. Wij zijn een gespecialiseerd bureau en nemen uw nachtreceptie volledig over. Zo hoeft u geen portier of receptionist meer op de loonlijst te zetten en bent u op ieder moment verzekerd van één of meerdere medewerkers. Ook wanneer uw vaste medewerker ziek is of bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. QUSO Hotel Solutions verzekert u op ieder moment van nachtreceptie.

Wilt u direct in contact komen met QUSO Hotel Solutions? Neem telefonisch contact op via +31 (0) 30 292 0200.